Ayla Admin
Broj postova : 219 Bodovi : 221 Join date : 29.10.2009
| Naslov: Pitanja-banka pet pro 25, 2009 5:17 pm | |
| Ovdje pitajte sve u vezi banke! | |
|
Alex Lavren
Broj postova : 36 Bodovi : 41 Join date : 29.12.2009
| |
Ayla Admin
Broj postova : 219 Bodovi : 221 Join date : 29.10.2009
| Naslov: Re: Pitanja-banka sri sij 27, 2010 7:38 pm | |
| Pa plaćaš bodovima koje možeš čuvati u banci i zarađivati postanjem. U Osobni potrešeni i dobiveni bodovi upišeš koje si bodove dobio samo u DUĆANU ili ADMINISTRATORI napišu da netko zaslužuje zbog nečega određeni broj bodova. Isto tako tamo trebaš napisati kada si potorošio bodove (npr. u dućanu ili za prehranu) tj. koliko si bodova potrošio. Administratori mogu napisati da nekome zbog nečega (npr. zbog kršenja pravila) oduzimaju određeni broj bodova.
Onda u forumu Grupe ima Pribrajanje i oduzimanje bodova. To je za prijavljivanje bodova koje si dobio na predavanju za školski rad ili za domaću zadaću. Tamo prijaviš bodove za svoju GRUPU. Također i za tuđu. Ali drugim grupama ne možete oduzimati. To mogu samo administratori. Ako imate neku primjedbu na neku grupu recite to administratoru.
I zadnje ima još ona tema u forumu Banka, Uplaćivanje i uzimanje novaca iz banke. Tamo napišeš koliko bodova želiš sebi staviti ili uzeti iz banke. I piše još da možeš i drugima stviti bodove u banku samo ako ti on kaže da možeš i kaže ali da mu moraš dati 10 bodova. Ovo što je narančasto je Dianin prijedlog, pa ako nisam dovoljno dobro objasnila obrati se Diani.
Mislim da sam dosta objasnila. | |
|
Diana
Broj postova : 278 Bodovi : 183 Join date : 27.11.2009
| Naslov: Re: Pitanja-banka pon vel 01, 2010 10:11 pm | |
| Sve sam lijepo objasnila tu. | |
|
Sponsored content
| Naslov: Re: Pitanja-banka | |
| |
|