Ovdje se prijavljujte za školu stila. Ja vam moram odobriti ulazak u školu. Za profesore ispunite ovakvu prijavnicu: Ime:
Predmet:
i pošaljite mi plan rada i kako bi trebalo izgledati predavanje. Ako bude više njih za jedan predmet izabrat ću onoga tko mi pošalje bolji plan rada i bolje predavanje. Učenici će se moći upisati u predmet tako da ispune prijavnicu profesora koji će ju postaviti u svom predmetu. Predmete za koje možete biti profesor su: Moda i modne kombinacije-učit ćete o povijesti mode, kakva je sada i kako uklopiti modne kombinacije-profesorica:Nikolina
Šminka i njena primjena-učit ćete o povijesti šminke, kakva je sada i njenu primjenu-profesor:Diana
Modni dodatci i nakit-učit ćete o povijesti modnih dodataka, kakvi su danas, povijesti nakita i kakav je nakit danas-profesor:Hanna
Dodat ću još predmeta kad se sjetim o ćemu još možete učiti. Nastavnici predmete trebaju predavati vikendom. Ako imate prijedlog nečega što bi mogli učiti ili nešto vezano uz školu stila napišite ga u temu Škola stila-prijedlozi.